Blog

Var inte så hård mot dig själv

Ibland så är vi tyvärr alldeles för hårda mot oss själva. Vi försöker att kämpa och kämpa och göra det som vi tror omvärlden vill ha av oss.

Vi glömmer därav bort det som finns runt omkring oss och ser inte att vissa saker kan vi inte styra över. Som tex sjukdom eller andra aspekter i våra liv.

Du skall veta att du gör allt som du bör göra , men du är för hård mot dig själv och pressar dig mer än vad du behöver.

Du räcker som du är , du är en vacker person och du förtjänar lycka. Fastna inte nätet av andras åsikter och andras behov.

Denna press skapar kaos och negativa energier vilket gör att du förlorar dig själv genom att straffa dig själv för saker du inte kan styra över.

Var rädd om dig själv och var inte för hård mot dig. Du kan inte bära allt det negativa och låt inte andras negativa energier flöda över ditt liv.

I tex i en relation så är det aldrig bara den ena som skall bära all skuld utan ni är två. Det är så lätt för den ena parten att lägga över alla problem.

Det är bara du själv som kan ändra fokus och riktning på ditt liv. Be om hjälp om du behöver det , och det är ingen svaghet att göra det. Utan ren och skär styrka.

Ta hand om dig , rå om dig , var rädd om dig , släpp alla skuldkänslor och ge inte upp.

Comments Off on Var inte så hård mot dig själv

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️