Blog

Välkommen!

Idag är början på en ny dag , ett nytt liv.

Jag kommer att finnas här för dig när livet ,kanske inte går som du velat. Du kanske befinner dig i ett mörker och du känner dig maktlös och orolig och kanske lite rädd?

Men jag vet av egen erfarenhet att efter mörker så kommer ljuset. Jag har själv befunnit mig på den mörkaste av alla mörkaste platser. Jag vet vad smärta och ohälsa kan göra mot en enkel människa som mig/oss.

Du kanske befinner dig i ett svårt livspussel och kämpar varje dag för att vara en bra mamma/pappa , en bra fru/man , en bra kollega eller en bra vän. Livet har liksom tagit över alla dina känslor och hopp. Men ge inte upp för det finns som sagt ett ljus framöver och jag kommer försöka att hjälpa dig.

Denna blogg kommer att hjälpa dig med olika redskap , tröst , bön ,guidning inom tex andning och healing ,yoga och så mycket mer…

Jag kan tex bara finnas där för dig utan krav eller fördomar. Jag hoppas du kommer få må bättre och känna hopp.

Tillsammans är vi starka…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️