Blog

Välkommen Danmark!

Som ni kanske redan vet så finns jag agent 224 Magdalena på vissa av de danska sidorna. Men nu kommer vi få en större arena och för dig som kund en större del av spådom , healing, tarot , klarseende, synsk , rådgivare i alla ämnen stora som små.

Ni kan nå mig framförallt på natten 03.00 – 05.30 nästan varje dag. Nån lördag eller söndag kommer jag att lägga in telefontid.

Mitt arbetsschema lägger jag in här på denna blogg.

Lite om mig : jag har haft mina förmågor sedan barndomen, framför allt kontakten från andra sidan. Min känslighet har hjälpt mig och andra med deras problem.

Jag har också utbildning inom psykiatrin och jobbat hela mitt liv i vården.

Detta kanske inte är unikt?

Men jag kan lova att jag är unik, jag har själv befunnit mig på den mörka sidan och har till viss mån gått igenom helvetets gap. Mina erfarenheter har gjort så att jag förstår saker som kanske andra inte gör i din omgivning, jag är en bra rådgivare och jag lägger all min kärlek till att hjälpa dig.

Det är otroligt kul att jag får träffa och möta er som behöver hjälp och råd från Danmark.

Tillsammans är vi starka ???

https://www.synskonline.dk/

https://www.clairvoyant24.dk/

Comments Off on Välkommen Danmark!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️