Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Vågen 2021!

Vågen

2021 kommer bli ditt bästa år på länge. Inte bara bättre än förra året – vilket nog inte är så svårt – utan verkligen, verkligen bra. Varför? För att din styrande planet Venus rör sig snabbt och fritt under nästan hela året.

Inledningsvis färdas hon genom de relationsrelaterade sektorerna av din horoskopkarta, för att sedan gå vidare uppåt och genom framgångssektorn. I augusti susar hon genom ditt tecken innan hon faktiskt sluter cirkeln och har färdats hela himlavalvet runt. Först när året går mot sitt slut saktar hon ner och du speglar hennes rörelsemönster: lätt, graciöst, nästan svävande och definitivt utan att fastna eller älta. Så ser också Vågens ideal ut, att kunna dansa sig genom livet – och nu var det ett tag sen sist du kunde göra det. I år kan du.

Som grädde på moset befinner sig Jupiter i horoskopkartans mest uttrycksfulla och njutbara sektor, där han verkligen kan hjälpa dig att nå framgång i allt du gör och samtidigt ha roligt. Förutom under några veckor på sommaren så håller han sig på plats hela året, vilket innebär att närhelst du behöver stärka ditt självförtroende eller få lite mer flyt, så finns Jupiter där till din undsättning. Försäkra dig om att Vågens berömda förmåga att se till båda sidor i ett resonemang inte håller dig tillbaka. Visserligen stämmer det att man inte bara ska leva för stunden, utan att vi också måste tänka långsiktigt, men det här året är så speciellt att det du gör nu även lägger grunden för en bättre framtid. Det går alltså inte att misslyckas.

I år frodas också kärlekslivet. Venus och Mars, de eviga älskarna, sammanstrålar i mitten på sommaren och de år när det händer har alltid potential att föda nya romanser. Den här gången sker det inte på arbetet utan i ditt sociala liv och scenariot är sannolikt det enklast möjliga: någon som redan finns i din bekantskapskrets bjuder ut dig på en date och sedan utvecklas allt därifrån. Inga komplicerade intriger eller hemliga affärer, bara två människor som trivs i varandras sällskap. Bandet mellan er stärks i september och oktober, vilket du tycker om, men gör inget som inverkar på den känsla av frihet och rörlighet som gör det här året så speciellt. Om det är en verkligt seriös relation du vill ha, så kan det vänta till 2022.

Med Jupiters assistans längs vägen borde yrkesmässiga framsteg inte vara särskilt otänkbara i år. Som Våg väljer du ofta positioner med tydliga riktlinjer att följa, men nu är det läge att bli mer kreativ och entreprenörsmässig. Har du en idé du verkligen tror på så ska du stå för den, sälja in den och göra den till en succé. Det är precis det Jupiter är till för!

Början på året är bäst och i juni eller juni kan du få någon form av erkännande för dina ansträngningar. Ekonomiskt går kurvan spikrakt uppåt genom hela året, med november som gynnsammaste månaden.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️