Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Väduren 2021!

Väduren

Din styrande planet Mars har nu tillbringat ett halvår i ditt tecken, något som är mycket ovanligt eftersom han vanligtvis rör sig genom ett tecken på ungefär sex veckor. Men att vara tillbakahållen under så lång tid har ändå inte varit uteslutande negativt för dig. Som 2020 såg ut var förmodligen att stanna hemmavid det bästa du och Mars kunde göra – för att vila, ladda batterierna och börja fundera över vad som ska hända härnäst. Men för att förverkliga dessa idéer och få livet i rullning igen krävs att Mars börjar röra på sig.

Lyckligtvis är det precis vad som händer under 2021. Han inleder året i Väduren men efter några dagar går han in i Oxen och under följande månader färdas han genom hela nedre delen av din horoskopkarta, för att sedan klättra mott toppen igen. Han avslutar året väldigt högt upp, nära framgångssektorn, som han når i början på 2022. Under färden höjer han såväl tempo som nivå, vilket innebär att du får motivation och framåtriktning igen och att det blir ett med flyt i tillvaron, även om du kanske måste vänta till nästa år för att kamma hem belöningarna. Det har du inget emot, för det du har saknat mest är att vara aktiv och 2021 har mycket av den varan att erbjuda. Dessutom behöver du inte trampa upp gamla fotspår eller återuppbygga det du hade förut.

Mycket av det du gör i år kommer ske på okänd mark, vilket medför sina egna utmaningar. Istället för att behöva kämpa mot den svåra duon Saturnus och Pluto, som under förra året, involverar sig Mars med Uranus, de oväntade förändringarnas planet. I början av året innebär detta nya fantastiska möjligheter för dig medan sommaren kommer med problem som du inte kunde förutse när du så ivrigt sa ja i januari. Men så ser livet ofta ut och du löser problemen så som du alltid gör: med den kombination av energi och initiativrikedom som kännetecknar dig.

Även i privatlivet är det här ett år då tillvaron utvecklas i rätt riktning, oavsett om det gäller en ny relation eller en redan befintlig som tappat lite styrfart. April och september ser ut att bli extra härliga och en väldigt speciell period under sommaren innehåller allt du kan önska dig och lite till. När året går mot sitt slut behöver du kanske stanna upp en stund och fundera över om du är redo för ett långsiktigt engagemang eller om ni ska låta förhållandet vara som det är. När tiden är inne kommer du fatta rätt beslut.

Det faktum att Mars tar sig fram så snabbt under 2021 innebär att det blir ett oerhört produktivt år för din karriär. Men försök inte göra allt på en gång. Ta tid på dig. Det kan också hända att du har problem kvar från förra året att hantera, något du behöver ha i åtanke. Dessa dyker troligen upp i januari och juni, med en viss genklang i oktober, men deras inverkan på dig avtar ju mer flyt du får. Ekonomiskt ser april och augusti ut att bli gynnsammast. Ett orosmoln i slutet av november är förmodligen inte så illavarslande som det först verkar – men håll dig till det du kan och undvik riskabelt slöseri, så blir allt bra.

Comments Off on Väduren 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️