Blog

Vad händer liksom?

Jag undrar ibland i vilken värld vi lever i ,inte bara alla hemskheter med krig  ( vilket är fruktansvärt) mm utan att det finns personer som lägger ner tid och energi på att jäklas med andra.

Vad menar jag då?

Jo jag kan berätta att idag blev jag totalt paff runt kl 05.15 , runt samma tid så tar jag ut vår hund nästan varje dag och nästan varje dag möter jag upp en granne med sin hund. Men idag var hon lite sen så jag traskade hem till henne( hon bor ett par dörrar från min dörr) och ser att hon står och fotar nåt från marken.

Jag går dit och tittar ner där hon fotat och ser en hög med hundbajs precis utanför entrén ( visst du kanske tänker nu att men det är väl inget konstigt) men jag blev så paff att jag tappade andan.

Jag ser att på bajset så ligger en fast tejpad adress lapp med min grannes adress , namn och hennes lägenhets nr?!

Nån har alltså plockat någons bajs , flyttat på det i nån form av behållare, hämtat papper och penna, kollat exakt lägenhets nr , skrivit ner detta , lagt ut bajset, varit smart att ta med sig tejp och sen tejpat adresslappen på bajset.

Vem gör något sådant? Och varför? Vem har så mycket fritid att lägga ner energier på ett sådant beteende?

Antagligen så var det en varning av något slag eller helt enkelt ett fegt ställningstagande över att min granne inte plockar upp sin hunds bajs.

Vi båda är super noga att ta upp efter våta hundar för det är en självklarhet men att få ett meddelande på detta sätt är så himla sjukt.

Så ibland så blir jag så förvånad , det finns så mycket annat som är bra att lägga sina energier på. Som att hjälpa till med att stötta folket i Ukraina, detta gör mig faktiskt riktigt irriterad.  Och jag har egentligen en ängels tålamod…

Comments Off on Vad händer liksom?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️