Blog,  Yoga för själen

Vad är yoga egentligen?

Yoga och dess tradition kommer från Indien och ursprunget är ca 5000 år tillbaka i vår tid.

Ordet yoga betyder Sanskrit som helt enkelt betyder en form av förening eller union. Du skapar alltså balans mellan kropp, sinnet och själ.

Det finns ett flertal olika tekniker som man använder under yogan som fysiska positioner sk asana, olika andningsövningar ,koncentration och meditation övningar och nästan den viktigaste övningen : avslappning.

Det finns många olika anledningar till att utöva yoga , yogan förbättrar oss att må bättre och att öka ditt välbefinnande.

Men också kan yogan vara en hjälp till att lära känna dig själv. Vilket bara det kan stärka dina relationer dina familj , vänner och övriga relationer.

Yogan är en unik träningsform eftersom den kombinerar rörelse , vila och andningen.

Även om din kropp och sinne mår bra av rörelse så är det viktigt att vi lär oss vila ,stillhet och framförallt återhämtning.

Comments Off on Vad är yoga egentligen?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️