Blog

V 13 är här och det börjar med

En mjuk maskulin energi och i och med denna energi så förändras dina uttryck och din medvetenhet. Ditt driv och tävlingsinsikt minskas.

En aura av healing energi finns runt dig och denna energi kan ge viss trötthet i början på denna v måndag 27 mars.

Tisdag 28 mars och onsdag 29 mars så kommer du se allt i nytt ljus , särskilt nu eftersom Jupiter och Merkurius strålar samman.

Fram på torsdag 30 mars kan din energi bli lite kaxig. Och en del frustration uppstår. Detta beror på att du vill bryta dig loss från det gamla som gnager.

Fredag 31 mars möter vackra Venus rebellen Uranus och detta kan boosta och sätta fart på ditt kärleksliv eller ge tur i affärer. Uranus vill att du skall frigöra dig och släppa loss.

Planera något lekfullt och roligt till helgen 1 april-2 april.

Comments Off on V 13 är här och det börjar med

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️