Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Uranus!

Uranus styr liksom Neptunus och Pluto över högre och mer otalbara speciella diffusa krafter. Uranus härskar över intuition och det så kallade sjätte sinnet och är en av de mest värdefullaste krafterna som finns bland alla planeter.

Uranus styr över uppfinningsrikedom. Hur Uranus påverkan yttrar sig, om den alls yttrar sig, är olika beroende på vilka planeter den kombineras med, och hur. Som ni kanske förstår så är denna planet mycket komplex.
Den som har en stark Uranus eller/ och nära aspekt till Solen eller Månen eller som har ett överflöd av planeter i Vattumannen blir i regel en ytterst självständig och egensinnig person. Du låter dig aldrig medvetet kontrolleras av yttre förordningar och har en närmast rebellisk läggning.
Är Uranus i aspekt med Solen eller Mars så kan detta tyda på tendens till våldsamhet. Aspekt med Venus kan leda till en läggning till okonventionell och kankse orealistisk form av konst, ett originellt sätt att se på kärlek eller skönhet och ett annat sätt att se livet. Om Uranus står i god aspekt med Merkurius så kan detta tyda på genialitet. Då dessa kombineras alltså den intuitiva och den kommunikativa förmågan så är genialiteten större . Ibland tycks det att Uranus krafter påminner om Merkurius, fast på en mycket högre, icke kommunservar nivå.
Nyckelord: originalitet, anarkism, excentriker, humanist, bohem, nedbrytande av gamla begrepp och strukturer och bärnsten.

Livsperiod: den intuitiva förmågan kan utvecklas när som helst, aldrig eller under hela livet.

Människokroppen: ett visst inflytande över nervsystemet.
Yrken: uppfinnare, ockultister, yrken som kan sättas i samband med flyg, elektricitet och naturvetenskap, nydanare och revolutionärer.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️