Meditation / Mindfulness/ Healing you

Under och efter din praktik!

Och skrivövningar kan du möta glädje och lycka men även sorg , ilska och motstånd. Accepterara dina känslor och se om du kan härbärgera dem. När du avslutat den övning du valt att göra , grunda dig genom att lägga dig ner och vila med en varm filt över kroppen så att du hinner att reflektera och låta insikter du fått om dig själv landa inom dig. Att skriva kan lära dig mycket om dig själv eftersom du kan gå tillbaka och läsa igenom dina anteckningar.

Tänk ; alla känslor är ok att känna. Inga känslor är fel. Du kommer att känna väldigt mycket medans du gör de olika övningarna på både gott och ont. Känn in din känsla och var trygg med det du känner. Även det mest jobbiga är helt rätt känsla.

Känslor jag tampas med ?

Mantra ; jag…accepterarar…mina…känslor…och försöker…härbärgera…dom…

Comments Off on Under och efter din praktik!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️