Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Tvillingarna 2021!

Tvillingarna

Alla är vi som lyckligast när livet ger oss möjlighet att utnyttja våra förmågor på bästa sätt och för dig innebär det en livsstil i högt tempo med många järn i elden, Tvillingarnas speciella talang är som bekant kreativitet och mental flexibilitet. Dessutom är det viktigt för dig att kombinera arbete och nöje – du behöver underhållning på samma sätt som du behöver mat och vatten. Men under 2021 har allt det roliga av någon anledning försvunnit, vilket verkligen inte är något du tar lätt på. Kanske drabbades du särskilt hårt av kaoset under 2020. Tidigare tyckte du om att satsa och ta risker, ibland vann du och ibland förlorade du, men hela tiden med vissheten om att något nytt och spännande skulle dyka upp. Möjligen blev insatserna förra året för höga och förlusterna större än du klarade av. Följden är att du under det nya årets början är väldigt försiktig, du anstränger dig för att varje drag du gör ska vara det rätta.

Du har tappat din äventyrslystnad och, framför allt, din humor. 2021 handlar främst om att återuppbygga ditt självförtroende, våga ta risker och hitta tillbaka till skrattet. Allt hänger ihop och det ena leder till det andra. Men hur ska det gå till? Kanske med hjälp av den allra enklaste metoden, som inledningsvis verkar väldigt riskabel men som faktiskt inte är det: förlita dig på turen och låt dig svepas med. Vart du än hamnar så är det på en ny plats och det i sig kommer räcka för att ge din kreativitet en vitamininjektion. Kanske behöver du en hårdare knuff i rätt riktning och i så fall har du tur, för årets förmörkelser inträffar både i ditt tecken och på motsatt sida himlavalvet – de kommer antingen hjälpa dig framåt vid rätt tillfälle, eller spärra av vissa vägar för att hindra dig från att hamna fel.

Du kommer fortfarande ha perioder när du tvivlar – en i februari, en runt din födelsedag och en till på hösten – men vid varje tillfälle får du möjlighet att tänka över det gör, stärka dig och sedan fortsätta med förnyad kraft och självförtroende. Årets förmörkelser förorsakar även vissa förändringar i ditt privatliv. Det kan hända att du kommer fram till att ett förhållande som du förut trodde skulle vara en stabil trygghet i svåra tider egentligen håller dig tillbaka. Det behöver lättas upp. Kanske kan du avlasta relationen lite genom att släppa taget om förväntningarna, eller den historia som ligger inbakad i den, för att istället skapa något som är luftigare, ljusare och roligare.

Särskilt lekfulla perioder är april och maj och några mer passionerade mellan augusti och november – då har ni framåtrörelse, starka känslor och mycket humor. Du sitter inte fast längre och det är bra. Yrkesmässigt ser det ljusast ut i februari och mars, men egentligen handlar det här året om att hitta en ny riktning snarare än att prestera – det får vänta till nästa år. Din ekonomiska situation ser ut att variera, men slutet av året kan bli oväntat gynnsamt. Vad det än är, ta chansen och förvalta den väl.

Comments Off on Tvillingarna 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️