Blog

Tiden läker alla sår

Ibland så fastnar vi i tanken och kommer inte framåt. Har vi varit med om många trauman och ledsamheter så kan vi finna oss själva fast i dessa.

Även om det är svårt så behöver vi ändå försöka ta oss vidare och förlåta de som gjort oss ont. Du kommer inte kunna glömma men ett förlåtande kan hjälpa dig vidare.

Annars finns en risk att vi är kvar i mörkret. Men tiden läker faktiskt alla sår även om det kanske inte känns så just nu.

Försök att vända på saken och se det positiva. Allt sker av en anledning och jag kan lova att nånstans så kommer det bli bättre för dig och finna den lyckan du förtjänar.

❤️

Comments Off on Tiden läker alla sår

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️