Meditation / Mindfulness/ Healing you

Tid?

Har du tänkt på vad egentligen tid är ? Tid är relativt , påhittat av oss för att skapa ett system. Men det enda vi vet om tiden är att den som är här just nu. Det är detta ögonblick som vi kan vara medvetna i och påverka. Med ett verktyg som andning , medveten närvaro, meditation och yoga kan vi komma närmare nuet.

Mina tankar om tid?

Fundera och skriv ner.

Mantra ; jag…öppnar …mig…för…flödet…

REFLEKTERA ÖVER DIN TID!

Övning;

Sitt stilla en stund , blunda och andas djupa andetag. Ställ dig frågan ; hur mycket tid ger jag mig själv till att göra det jag tycker om, till andlig utveckling?

Skriv fritt ner dina tankar om hur du prioriterar eller inte prioriterar tid för dig själv, utan att döma dina ord.

Mantra ; jag ...ger ...mig ...själv...tid...varje...dag...från...och...med nu...

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️