Blog

Tid

Jag kommer försöka vara inne varje dag från ca 04.00 – 06.00.


Tid är något vi alla kan bli stressade över , ibland så räcker inte dygnets alla timmar till alla måsten som arbete , familj, aktiviteter mm.

Därav är vikten av att du tar egen tid mycket viktig. Om du inte tar hand om dig själv och boostar dig för att må bra , då finns en risk att dina kära drabbas och din ork inte mäktar med allt ansvar.

En annan sida är att ibland måste man fundera på hur balansen är tex i din relation,  på ditt arbete , dim utbildning och familj. Ger du för mycket om dig själv? Tänker du på alla andra men inte dig själv?

Gör du det mesta i din relation?

Gör du mest och vill vara bäst på ditt arbete / utbildning?

Isåfall tänk på att lagom är bäst. Och det är inte tecken på svaghet om du ber om hjälp. Det är ett tecken på styrka.

Du är stark nog för att ge dig själv egentid och framförallt vara rädd om dig själv.

Om detta ät jobbigt att tänka på så tänk så här istället ; vad händer om du bränner ut dig själv pga att du ensam gör allt?

Vad händer om du blir sjuk vem skall då ta hand om din familj?

Lagom är bäst och finn en bra balans , för är du i balans så är de dina i balans.

Tänk positivt.

Ge dig själv en kram och en chans till återhämtning.

Behöver du en axel att vända dig till så tveka inte att höra av dig till mig , jag finns här för dig.

Kram ❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️