Blog

Tänk Positivt!

Jag vet att jag nämnt detta tidigare men även om jag är tjatig så är detta det bästa att göra för dig själv och för din egna skull.

Även om du befinner dig på en dålig plats just nu med låga energier så kan du inte styra ditt öde till 100%.

Nånstans i universum så är ditt öde inte helt och hållet fastställt. Om du kämpar och har kämpat stenhårt för att återta ditt liv så har du gjort ditt bästa. Ibland kan man inte göra mer.

Tex om du har en konflikt med nån myndighet och du väntar dig ett svar och är otålig och stressad pga detta så kan du inte göra mer än låta tiden ha sin gång. När det gäller byråkrati så är den långsam och påfrestande.

Jag förstår att du kanske tänker nu att det är så himla lätt för mig att säga men tyvärr så är detta sant.

Gör ditt bästa, ta hand om dig själv, var rädd om dig själv, ta vara på livets små positiva glimtar ( dessa glimtar finns där , tro mig ), gör upp en plan eller allra helst gör upp en plan och en backup plan.

Det värsta du kan göra mot dig själv är att ge upp. Du ät stark , starkare än vad du tro!

Ta kontroll över ditt liv och fokusera på vad DU vill göra och hur DU skall må som allra bäst.

Undvik konflikter som du inte kan vinna , undvik konflikter som inte är nån fara för ditt liv eller nån annans liv.

Spara dina energier för det kommer hända saker i ditt liv som du kommer att behöva dom. Tänk så här,  du har 100% energi ,tänk på hur du skall  fördela dessa i en balans. Tex du väljer 40 % till dig själv , 50 % till din familj och vänner och 10% till övriga ting som tex arbete, skola och riktigt viktiga konflikter.

Skriv ner och gör en plan , är det tufft att tänka plan på en månad , ta då en vecka i taget , fundera på dina 100 % och vad de skall gå till i en vecka.

Återhämtning och vila är mycket viktigt att lägga in , genom att återhämta dig innebär xtra % energier och detta kommer göra dit liv så mycket enklare.

Tänk positivt livet blir enklare att hantera då…en stor kram och ljus skickar jag till dig…

Comments Off on Tänk Positivt!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️