Blog

Tänk inte på vad andra tycker!

När jag var yngre så lade jag ner mycket energier på vad andra tyckte om mig och hur andra hade det i sina liv. Jag sökte liksom nån form av bekräftelse att alla andra hade det bättre än mig ,vilket gjorde mig själv en stor otjänst.

Med åren så förstod jag att alla andra människor har sina problem , sina demoner och märkte när jag blev djupare involverad hos vissa att de hade precis som mig sina dåliga energier och att deras liv inte levdes till fullo i lycka.

Det viktiga är att du själv skall tänka på dig själv och ingen annan , bryr dig inte vad andra tycker om dig. Accepterar de dig inte för den du är så är ligger inte felet hos dig. Utan det är de själva som mår dåligt.

Men jag vill betona att du inte skall skylla ditt liv på andra, utan om du gör rätt för dig , behandlar andra väl , är snäll och positiv och ödmjuk , är en bra vän då skall inte du anpassa dig efter andras åsikter.

Gör saker för dig själv och lev ditt liv. Försök hitta de små ljusglimtar som finns runtomkring dig även om du kanske befinner dig i det djupaste mörkret. Du är stark nog att ta dig igenom detta och du är stark nog att inte bry dig om andras åsikter.

Behöver du xtra styrka och hjälp på vägen så finns jag här för dig…❤️

Jag har som jag skrivit innan här på bloggen varit på och inne i det djupaste mörkret. Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig ur det , men här är jag nu …

Självklart så har jag mina problem här i livet , allt är inte 110% fantastiskt, men jag försöker vara positiv och det viktigaste av allt : Jag är värd att älskas!

Du är värd att älskas!

Du och jag kan tillsammans hjälpa varandra!

Du betyder nåt!

Du är stark nog att klara dina utmaningar!

Med all min kärlek så skickar jag dig ljus i ditt mörker , och kom ihåg du är inte ensam!

❤️❤️❤️

Comments Off on Tänk inte på vad andra tycker!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️