Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Ta bort demoner eller onda varelser i drömmen

Ibland så drömmer vi mardrömmer , de kan vara ångestladdade och jobbiga att drömma. Men det finns faktiskt vissa saker du kan göra för att förminska dessa.

Innan du skall lägga dig ; sitt i ett väl upplyst rum ca en timme innan läggdags.

Ta fram ett papper och rita en enorm gestalt , demonen som du upplevt i drömmen , eller ett stormigt hav.

Sudda eller rita över dessa gestalter med mörka färger. Dölj motivet väl. Eller så lägger du pappret i badkaret med lite vatten så att ditt motiv rinner bort.

Ta sedan ett varmt bad med lite olja av tex tallbarr ,citron eller äpple i. Rabbla ek ramsa tyst för dig själv ; demoner bort med er ,demoner bort med er, kom inte tillbaka igen…

När du ligger i sängen , sudda bort din mardröm i ditt sinne bit för bit , tull den är helt borta.

Sist innan du lägger dig till ro och tänk dig en ängel vid sängkanten , som finns hos dig vakar över dig på natten.

.

Comments Off on Ta bort demoner eller onda varelser i drömmen

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️