Blog,  Naturens läkande krafter!

Syrsornas musik!

Sysorna är nog en av de djur som gör vår sommar och som vi kan finna oss i harmoni med. Dock så har inte alla i vårt långa land tillgång till deras musik. Trollslända finns också som spelar med ett tystare spel och där jag bor så är det just Trollslända som finns i min trädgård. Dock kan vi blanda ihopa syrsan med gräshoppan, de finns på flest platser i Sverige men de använder samma mönster i sitt skapande av musik. Dom gnider benen mot vingarna och därav kommer ljudet. Runt Medelhavet är det cikadorna som utför samma harmoniska musik. Det är så vackert att tänka på att de spelar med sina vingar. Fantastiskt med vår natur. Genom att lyssna på deras musik skapar en harmonisk och mediativt tillstånd. Har du inte tillgång till det på hemmaplan så finns det inspelningar på nätet.

Att meditera till harmonin; Hitta en bekväm och sval plats , sätt dig mjukt på en kudde eller dyna , slut dina ögon och sträck försiktigt med mjukhet din rygg. Börja lyssna på ditt eget naturljud eller inspelning, så fort dina tankar rusar i väg på nåt annat , fokusera åter på detta spelande av naturens egna musik.

Övning som du kan kombinera med ovan övning; föreställ dig årstiderna som noter och harmonisk musik. Ta tex havets brusningar och vågornas svall att få dig att tänka på sommar och semester?

Tänk på vilka ljud du mår bra av under årets alla årstider. Skriv ner och meditera…

Min egna lilla trollslända, den är faktiskt kopierad som en tatuering på mig ,fast utslagen…
Comments Off on Syrsornas musik!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️