Blog

Styrka!

Vi har alla en styrka i oss själva även om vi tror att vi inte orkar bära saker vi varit med om , saker som sker och händer här och nu och när stressen jagar sönder oss.

I ett sådant läge så är det en god idé att restarta vår hjärna och ge sig själv en chans att andas ut.

Ta dig tid , det handlar inte om mer än ett par minuter, sätt dig på en lugn och bekväm plats. Inte i direkt solsken utan en lite mörkare plats.

Stäng dina ögon och blunda, försök att fokusera på bara ett ljud som du hör tex om du hör fåglarnas kvitter , hör ljudet av tvättmaskin eller annat ljud i din närvaro. Sortera bort andra ljud och fokus.

Slappna av i nacke , armar och axlar. Ta ett djupt andetag, håll det inne ett par sekunder , andas ut i en jämn andhämtning. Gör detta nån minut.

Känn hur hjärnan och din kropp tömms på all stress , all oro och all ångest. Du behöver ta denna tid för att kunna fokusera och starta om dig själv så att du åter finner din styrka och du åter kan fortsätta kämpa.

Gör upp en plan , börja med en sak i taget som du behöver lösa, ta det viktigaste först , när du klarat av den första saken så tar du hand om nästa sak , detta gör du osv helt beroende på vad och hur många saker som du behöver åtgärda.

Skulle det inte ske snabbt eller i den riktning som du vill så tänk att allt löser sig och det börjar alltid med små små steg. Ge inte upp!

Du är stark nog!

Du klarar detta här!

Du är en vinnare som förtjänar det allra finaste och lyckligaste i hela världen.

Jag finns här så du är inte ensam❤️

Kramar och kärlek…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️