Blog,  Naturens läkande krafter!

Stress och natur!

När det kommer till olika stress situationer som tex sjukdom , livs stress eller annat som gör dig stressad så är naturen ditt läkande verktyg.

Det har gjorts mängder av forskning gällande natur och stress. Och det har visat sig att naturliga utformade trädgårdar är mycket bra för din återhämtning och din stress.

Det bör dock finnas blommande växter i den för blommorna hjälper till för din läkning.

Övning :

Leta upp en naturlig och trevlig plats i närheten av där du bor. En plats som inte tar dig lång tid att ta dig till.

När du funnit en plats som är för dig fungerande så , ta med dig din bok och beskriv platsen med några få ord. Har du inte möjlighet att besöka denna plats ofta så kan du öppna din skrivbok och läsa om din plats och drömma dig bort ett tag…

Comments Off on Stress och natur!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️