Blog

Stjärnhimlen!

Det är ett annat tips för dig att utforska , det som kan ge dig mer intresse för stjärnhimlen är om du identifiera de olika stjärnbilderna.

Om du vänder dig mot norr och dess hemisfär så kan du se Orion , Orion liknar ett timglas. Sirius är också lätt att se för det är den starkaste och klaraste stjärnan på himlen.

Tänk er en discokula som glittrar i stjärnbilden Canis Major som även kallas stora hunden.

Våra alla stjärnor är brinnande bollar av gas som precis vår sol. Vissa stjärnor har flera planeter som kretsar runt dem.

Ta dig ut på natten och ta dig tid att utforska stjärnhimlen , se om du kan finna vilka de olika stjärnorna är och hur olika de lyser.

Skriv ner i din bok vad du ser ;

Comments Off on Stjärnhimlen!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️