Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Stenbocken 2021!

Stenbocken

När 2021 inleds har din styrande planet Saturnus precis lämnat Stenbocken och rört sig vidare till Vattumannen. Efter tre år med honom i ditt tecken kommer livet kännas märkligt, ungefär som att göra något för första gången utan en lärare som hela tiden rättar dig. Du har säkert lärt dig all teori och klarat proven, men att omsätta kunskapen till situationer i verkliga livet kan vara något helt annat. Saturnus är den som bestämmer regler och förhållningssätt för hur du lever – hans krav är mycket höga och det är därför du driver på dig själv så hårt. Inget annat tecken arbetar så hårt som du. Men efter tre års intensiv träning, när du haft massor av tid att tänka på vem du är, vad du vill och hur du ska nå de mål du har satt upp, infinner sig plötsligt en tillvaro där inget riktigt är som det ska.

Förra årets linjering mellan Saturnus och Pluto, den stora omvälvaren, har inte bara förändrat dig, utan hela världen. Den regelbok du studerade så flitigt gäller alltså inte längre. Under större delen av året kommer Uranus, den revolutionära planeten, uppmuntra dig till frigörelse från Saturnus gamla tankegångar och att följa dina drömmar och intuitioner. Det lockar till viss del, men du vet att du aldrig skulle kunna leva ett totalt ostrukturerat liv eller utan mål att arbeta för. Men om du inte tillåter dig själv att prova nya saker nu, när ska du då göra det? Det finns många nya idéer i omlopp just nu, vissa blir säkert inte särskilt långlivade men några kommer garanterat att vara allmängods inom kort och varför inte passa på att bli en del av en växande trend? Någonstans mitt emellan ett defensivt nej till allt och ett vidöppet ja till allt och lite till, finns en sorts kompromiss: nya influenser tas emot, men under vaksamhet och kontroll.

Din huvuduppgift i år blir att hitta fram till den kompromissen och placera dig där. Den ligger förmodligen längre bort än du kan föreställa dig, så var inte rädd för att ta riktigt stora kliv: det är lättare att gå lite för långt och sedan ta några steg tillbaka, än tvärtom.

Privatlivet kan mycket väl spela in i den här ommöbleringen av ditt liv och dina mål. En ny relation i april, med någon vars åsikter och preferenser är helt skilda från dina egna, kan vara det perfekta utgångsläget för att ta till dig de nya influenserna. Förhållandet kan förändra er båda två och även om det inte håller, så lär du dig mycket. Bråket som uppstår i juni är inget att oroa sig för, relationen växer sig bara starkare.

I yrkeslivet är det viktigt att du lösgör dig helt från det som varit. Kanske blir du lockad av att sikta på något nytt men utan att släppa taget om det gamla, fast då ska du tänka om. Förhoppningsvis kan årets förmörkelser i juni och december hjälpa dig att bryta upp.

Ekonomiskt ser det ut att bli ett väldigt bra år – och eftersom vinsten kommer från nya vågspel snarare än gamla investeringar, borde du förvissas om att du är på rätt väg.

Comments Off on Stenbocken 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️