Blog,  Sorg

Steg 5 ; sista fasen!

Nu har vi kommit till den sista och femte fasen , jag kan nog tycka att denna fas är den viktigaste fasen.

5 ) TA HAND OM DIG SJÄLV!

När man sörjer så tappar man lätt fotfästet när det gäller det dagliga livet , man slutar vara uppmärksam på sysslor och framförallt ta hand om sig själv. Detta kan låta att det är självklart att man behöver ta hand om sig själv , men när man väl befinner sig ett stadie där sorg och sveket tar över hela ens själ , tankar och kropp då glömmer man bort sig själv. Det är naturligt.

Man orkar inte bry sig om håret eller utseendet eller äta och att dricka men detta är viktigt att inte glömma.

Att hålla vätske balansen är extremt viktigt och vila och sova ut är också viktigt och att hålla sig ren. Nu menar jag inte att du skall lägga dig i ett bad ( även om bara det är självläkande, ) utan jag menar bara enkel tvätt under armar och kropp.

När jag själv var inne i denna fas så använde jag faktiskt bara enkla natusan baby tvätt servetter med lite ducshcreme på. Det är bara känslan att vara något ren som gör att man mår lite bättre.

Du behöver vara rädd om dig själv så att du kan läka både känslomässigt och sprituellt.

Ta det första steget ; ta en dusch, eller använd tvättlappar, kamma håret , sätt på lite mascara och lite rouge . Sminket är inte huvudsaken utan renheten är den som skapar ett välbefinnande, jag tog dock lite läppglans och när jag såg mig i spegeln med detta så försvann liksom mina rödgråtna ögon och det mörka i mitt ansikte.

Gör dig en kopp the eller kaffe , känn lukten och värmen från det , gör lite soppa , orkar du inte laga en soppa från grunden så finns ju varma koppens soppor som du bara behöver värma vatten till.

Avslutningsvis så måste du göra allt du kan för att kunna fortsätta i livet. Jag vet att det är svårt när man har ett öppet djupt sår och att du känner dig trasig inombords och även om allt känns betydelselöst och du inte förstår varför saker och ting skedde så behöver du gå vidare och framåt.

Jag kan lova dig att för varje steg du tar och för varje dag som går så kommer dina sår långsamt läka.

Du är vacker och du är värd att älskas och det är inte ditt fel som hänt. Och du är värd all lycka som finns i hela världen ❤❤❤

Comments Off on Steg 5 ; sista fasen!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️