Blog,  Naturens läkande krafter!

Stad och djur!

Vi som bor i en större stad har oftast inte tillgång till skog och natur men det finns djur som du kanske inte tänker på.

Jag bor själv i en storstad men bor på en liten ort , man kan kalla det en klassisk betong ort ,men jag har nära till naturen och skogen ändå. Faktiskt så nära att skogen bara är över gatan. Så jag har förmånen att se harar , rådjur, älg ,orm ,paddor, olika fågelarter, vi har ibland haft igelkottar på uteplatsen men tyvärr så är de nästan utrotade här hos mig.

Men du som bor i en typisk stad så finns det vilda djur som du kanske inte ser. Ju ler plats vi människor tar desto mindre plats får djuren. Det du kan göra för att bidra till att de vilda djuren består är att tex ;

Om det är varmt och torka så kan du ställa ut små skålar med vatten på marken till bin och smådjur.

Du kan hjälpa paddor och grodor över vägen om det inte finns en sk padd och grodtunnel under vägen. Och detta framförallt när det är parningssäsong.

Trä jordnötter på ett snöre och häng upp i buskar och träd till fåglar på vintern.

Vid staket gör en passage så de vilda djuren inte skadar sig.

Om du har möjlighet tex en utegård eller uteplats , ta bort stenläggning och plantera blommor istället.

De flesta vilda djur i staden är oftast endast aktiva vid skymning och gryning. Om du är nyfiken och inte har nära till en skog, ta dig till en park eller bara gå ut på din gård och fokusera på att leta efter djur.

Om du inte kan se några ,sätt dig ner och lyssna uppmärksamt. Rasslar det i buskarna så kanske du har tur att hitta en hare.

Ge naturen och de vilda djuren en chans för det är verkligen rogivande och harmoniskt.

Var rädda om er till vi hörs igen❤️ kramar!

Comments Off on Stad och djur!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️