Blog,  Spådom

Spådom online!

Jag tänkte berätta lite om hur jag jobbar som agent med Spådom online. Jag har som ni kanske förstått haft en förmåga att nå andra sidan sedan ung ålder , jag har utvecklat under årens lopp en stark klarsynthet och stark känsla för att guida och hjälpa dig med livets alla frågor.

Nutid som förflutet , relationer och kärlek , energier och chakran , healing , meditation , kunskap inom tarot , drömtydning , yoga och mindfulness och bön till ärkeänglar och moder jord.

Jag använder allas våra ärkeänglar och kan hjälpa dig att finna just din specifika skydds och ärkeänglar. Jag kan guida dig till hur du själv kan be om deras hjälp och jag kan tillsammans med dig ge dig beskydd och trygghet och kärlek samt bidra med positiva energier.

Jag kan hjälpa dig med att återfinna en balans i ditt liv med hjälp av distans healing som jag utför antingen tillsammans med dig eller när jag varje kväll gör healing för de av er som bett om min hjälp.

Du och jag tillsammans kan utföra magiska stordåd och jag kan få dig att komma fram på en ljusare väg om du för tillfället befinner dig i ett mörker. Tillsammans kan vi kämpa mot mörker , sorg , ilska och genom livets svårigheter.

Jag spår i tarotkort , ärkeänglar tarotkort , vanliga tarotkort , änglaguide tarotkort samt pendel.

Spådom online finns jag här för dig , var inte rädd för att be om min hjälp, jag lovar att du är trygg hos mig , allt som sägs stannar mellan dig och mig.

Med all min kärlek skänker jag dig en fin dag …

Comments Off on Spådom online!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️