Blog,  Spådom

Spå ödet!

Att spå ödet är en del av det jag kan hjälpa dig med. Ödet är oftast förutbestämt men ibland så kommer det fram i bla tarotkorten och änglakorten att ödet inte riktigt är fastställt.

Detta gäller oftast specifika frågor och det betyder att inte ens korten kan spå ödet. Då har du liksom hamnat i en form av obalans, ditt jag , ditt medvetande, din del i universum och din framtid är osynkat.

När jag får upp denna information i korten att ditt öde ej är bestämt då brukar jag ta fram min pendel. Oftast om du känner att det är ok så tar pendeln till hjälp. Pendeln visar ett ja , eller nej eller osäkerhet.

Jag finns ju här för att du skall få all hjälp du kan behöva under din väg till lycka och välmående och det innebär att jag använder flera verktyg som vanliga tarotkort , ängla tarotkort, ärkeängelbeskydd, änglars viskningar ( detta är en sammansättning av råd , hjälp I form av en kortlek men enbart med våra änglars viskningar), distanshealing , mindfulness övningar , pendel och medial vägledning.

När du och jag talar vid så har du alla dessa verktyg och framförallt min känslighet för andra sidan och livets små labyrinter.

Dock vill jag poängtera att jag inte spår inom sjukdom , död och fertilitet, även om jag får in något gällande dessa frågor så får jag inte berätta. Dels är detta ett no no mellan oss som arbetar samt i Sverige så finns det lagar och regler i etiska rådet som vi måste följa samt redhat som är vår företag har bestämt detta.

Så det handlar inte om ovilja att hjälpa dig utan det handlar om moral och respekt för dig och din framtid. Dock kommer jag att vara så ärlig mot dig som jag kan utan att bryta några regler.

Jag finns här för dig❤

Med all kärlek från mig så önskar jag dig en fin Lucia…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️