Blog,  Spådom

Spå ödet!

För att kunna finna din väg just till ditt öde så finns det ett antal verktyg vi kan använda.

Spå ödet kan innebära att man lägger en reading med tarotkort , använda pendel ,finna fokus med hjälp av healing , och sen den mest klockrena verktyget Spå ödet i dina händer.

Jag tänkte berätta lite om vad olika tecken som vi kan se i handen vad de betyder.

Brutna linjer betyder förändring både i vardagslivet och andra stora förändringar som komma skall.

De sk kedjorna ser ut som små cirklar , dessa cirklar var för sig betyder och representerar att du kommer att övermanna något i ditt liv , detta kan gälla i hälsans tecken, arbetslivet och kärlekslivet.

Har du ett kors eller liknande stort X så kan det tyda på att du har långvariga problem som kan förknippas pga stress eller förändringar i livet. Det kan också betyda att vissa av problemen måste lösas för att inte bli långvariga.

Om du har små prickar i din handflata så indikerar det till hälsoproblem I framtiden. Dessa prickar kan också uppstå under krissituationer.

Galler mönster representerar nån form av motgång i ditt liv.Det kan förknippas med ångest och utbrändhet.Men också vikten av att nån form av förändring krävs…

Mer info kommer snart…

Var rädda om er ,och massor av kramar?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️