Blog,  Tarot

Spå i kort!

Jag lärde mig spå I kort för väldigt länge sedan , det var i tidiga tonår , vid den tidpunkten så hade jag inga pengar att köpa en tarotlek för så jag använde en vanlig kortlek.

Den som lärde mig spå I kort var en vän till min syster , denna vän spådde alla som hon kände och när hon spådde mig första gången så tänkte jag : shit detta måste jag lära mig…

Det tar tid att lära sig tolka korten framförallt vanliga spelkort , men med dagens olika tarot kortlekar som jag använder så finns tolkningen både i bild och betydelse och känslan när man får upp sina kort.

Du kan också lära dig att spå I kort , men ha tålamod det kan ta lång tid men det är mycket kul när man väl kan det.

Jag spår i alla olika möjliga readings förutom basic readingen som heter keltiska korset. Jag lägger också karriärsreading , relationsreading , planetarium , teryakys pyramid.

Keltiska korset, planetarium, och teryakis pyramid är flertal kort med basic och genrell information där allt från var du befinner dig nu till din framtid , din ekonomi , kärlekslivet ,arbete, bostad , ja allt som inkluderas i ditt liv.

Realationsreading och karriärsreading är mindre mängd lagd kort där de enbart beskriver situation just nu , framtid och det som finns runt omkring dig. Tex i relations reading så framgår det vad din partner har för känslor för dig och vad du egentligen känner och sedan vad som ni behöver för att komma vidare.

I karriär readingen så finns kollegor och utmaningar med.

Sen kan jag också enbart lägga ett kort som ett snabb svar eller lägga upp tre kort för att få reda på ; förflutet , nutid och framtid.

Det är helt upp till dig när du ringer mig bad du vill att jag skall göra för reading , oftast lägger jag readings utifrån det du frågar eller ber mig om. Ibland kanske du bara vill prata och då lägger jag upp enstaka kort under samtalet som leder till dina svar.

Allt för att du skall kunna känna dig trygg och säker med mig och veta att jag verkligen sitter på linjen för att hjälpa dig genom livet.

Och korten är föränderliga och jag styr inte över dom utan de kommer upp i sync med dig och dina behov.

Många har fördomar att vi son spår bara sitter och svamlar men jag är the real deal , jag så äkta och seriös som man skall vara.

Jag använder änglakort och ärkeängla kort sen har jag speciella tarot lekar åt det mörkare hållet men det finns på den andra bloggen ;

andrasidanspegeln.se

Jag och mina kort finns här för dig…

Med kärlek önskar jag er en fin 1;a maj.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️