Blog,  Spådom

Spå i händer!

Spå I händer var mitt första steg till den spirituella världen. Jag tror de flesta tjejer iallafall kollade sina vänners handflata för att se kärlek , lycka och hur lång livslinjen är.

Min livslinje är krokig men i ung ålder så tänker man inte att livet skulle bli annat än bra. När jag senare i livet gick till en kunnig medial guide , så lät jag henne spå i händer.

Denna kvinna uppfattade min livslinje som krokig och smått avdelande, vilket då innebär svårigheter i livet med sjukdom och nära sista andetaget.

Och vad hände?

Jo precis som hon läst av i min hand.

Jag hade en plan att spå I händer men det var lite för invecklat för mig , det var liksom inte min gåva. Livslinjen inga problem men övrigt inte min starka sida.

Det man tittar på när man spår i händer är bla ; handens form , längden på fingrar och dess former, berg och dalar och hälsolinjer, där arm möter handen där du får information om din grundpersonlighet.

Mod , humör ,självkänsla, och materiellt intresse hör även det dit. Alla små streck och linjer betyder något , även de som ser mest minimala ut.

I själva handen så ser du din livslinje och hjärtlinjen. Detta är bara en handfull basic info och jag kommer fortsätta att gå igenom detta ett större djup i senare inlägg.

Är du intresserad så finns det både bloggar, info och guidning på internet.

Jag lovar det är både intressant och kul.

❤️

Comments Off on Spå i händer!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️