Blog,  Sorg

Sorgens 5 olika faser/stadier!

Det finns 5 olika faser som du går igenom vid olika trauman. När man befinner sig i och under dessa perioder då tror man att man aldrig kommer att komma över det som hänt.

Vissa trauman går tyvärr inte över men med tiden så bleknar de bort. Det finns dock hälsosamma tips och sätt för att ta sig igenom dom.

Dock vill jag poängtera att vi alla sörjer på våra egna sätt men med smärta , sorg och förtvivlan kommer du att gå igenom dessa.

Men först den 5 olika faserna :

1 ) FÖRNEKELSE!

Du tror inte att detta kunnat hända dig , du befinner dig som i trance där du upplever situationen som en mardröm som du kommer vakna upp till och tro att allt är bra.

Misstron och förnekelsen kommer att gå hand i hand.

2 ) ILSKA!

I denna fas kommer du att uppleva känslor i ilska och skuld. Skulden lägger du på dig själv men ilskan lägger du på den som skapat situationen. Om du inte tar dig igenom denna fas så kan livet bli fullt med hat och förbittring. Det kan ta år att bygga upp denna ilska och tyvärr så drabbar den bara dig själv och din hälsa. Dina sår kommer inte att läka och ju större tid det tar desto större blir såret.

3) FÖRHANDLING!

I och med du förstår att din ilska inte gör din situation till det bättre , då kommer förhandlingen upp. Vilket innebär att du gör bad som helst för att uppnå en förhandling till att du tvingar dig till en förändring.

Ett ex är att du under ett uppbrott förminskar dig själv och du lovar dig själv att du skall förändra dig.

Vi går alla igenom olika sorg på olika faser och du kanske inte kommer att gå genom alla stegen , det beror helt enkelt på hur du är som individ.

4 ) DEPPRESSION!

I denna fas kommer mycket känslor upp och de är mycket starka , det är nu du kommit till en plats att du förstår vad som skett denna förlust du genom gott gör att du inser att det som hänt inte kommer att försvinna. Du kommer få uppleva gråt , ilska , ensamhet känslor , sömnlöshet och att du inte tar hand om dig själv i gällande kosten , eller inte tar hand om sin hälsa. Detta kan vara tecken på en deppression.

5 ) ACCEPTANS!

Denna sista fas bör man komma till relativt snabbt och sträva efter och nå så snart som möjligt. För din hälsa och din välmående skull.

Att tackla verkligheten innebär man behöver justera sig själv till den nya situationen medan man läker såren. Vissa har lättare nå det och för andra tar det längre tid.

MEN GE INTE UPP ! DU KOMMER ATT ÖVERVINNA OCH KLARA DIG VIDARE I LIVET OCH DU KOMMER ATT MÅ BRA IGEN.

Jag lovar det…vägen är snårrig men det bli bättre på andra sidan…

❤❤❤

Comments Off on Sorgens 5 olika faser/stadier!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️