Blog

Sommar vart tog du vägen?

Det var inte många dagar det varit varmt och soligt, nu är det lite kyligare och solen inte lika varm. Snart är det höst!

Hösten är faktiskt min favorit årstid , träd med vackra löv i alla dess färger , lite mysigt med en varm gosig tröja , en vandring i skogen, och doften av höst.

Men jag tror inte sommaren är över , några veckor till är det nog. Mina träd i trädgården : plommon , äpple och körsbör har tappat sina blommor och utvecklats till början av god frukt. Förra året hade vi några enstaka körsbär och äpplen men massor av plommon. Och för att inte plommona skulle förfalla så bad jag grannar och vänner att komma och plocka.

När vi var nere i hundrastgården med våra hundar så hade jag med mig plommon och vännerna kaffe och kex. Urmysigt!❤

På bärfronten så har vi mycket jordgubbar , tyvärr så mognar det inte i sync så det blir bara kanske 10 st per gång ,varannan dag men det räcker. Blåbären tar ju tid på sig men i år är det också mycket. Jag brukar göra blåbärspaj och sylt. ( Det kommer recept på det senare i bloggen.)

Jag önskar er alla en fin fortsatt kväll…

Massor av kramar!?

Comments Off on Sommar vart tog du vägen?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️