Blog

Sommar och sol

Bad vid vackra stränder , spring i kroppen hos barnen , sommarlov och semester.

Vi har haft ett varmt Sverige men nu är vi snart inne på början av hösten.

Ni som följt min blogg vet ju att jag älskar hösten. Men jag hoppas du har haft en fin och lugn ledighet och för dig som kanske jobbat så hoppas jag att du fått lite skön solig avkoppling.

Det har redan gått ett halvår på år 2023. Men resten av detta år om hur det kommer bli och vilken väg du skall ta kan jag hjälpa dig med.

Tillsammans kan du och jag checka av hur det kommer se ut. En liten glimt om vad som komma skall är ju alltid bra.

Och som vanligt så kommer jag finnas här för just dig ❤️.

Nattetiden är något ändrad och jag kommer jobba morgontid. Men du kan alltid skicka mig ett sms om du behöver mig. Jag kommer in om jag kan.

Mellan 22 augusti-30 augusti är jag bortrest och kommer då ej att jobba. Men håll ut för jag kommer tillbaka.

Kramar ,kärlek och lycka.

Comments Off on Sommar och sol

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️