Blog

Solen skiner och

det är vackert väder , precis så som vår skånska Peps Perssons sång…

Det är nu som jag tycker extra mycket om livet, när man slipper termobyxor och strumpor i skona. Solens värmer får mig att längta till Spanien, en semester som blivit så långt borta pga covid.

Men nästa år skall jag försöka ta mig ut igen och upptäcka nya pärlor av Spanien eller rent av upptäcka ett annat land.

Det viktiga är att hålla sig kvar ovan vattenytan och lägga små mål och tänka bortom det som är dåligt.

Att inte ha hopp även i livets mörkaste stunder gör dig inte läkt. Jag vet att det inte är lätt att ha hopp när livet känns tungt men försök ändra ditt perspektiv och försök se livets små glimtar av solens strålar.

Jag kommer att finnas här för dig och tillsammans så är vi starka, och tillsammans kan vi hjälpas åt att hoppa smidigt över livets väg gupp.

Kramar I massor från mig…❤️❤️❤️

Comments Off on Solen skiner och

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️