Blog

Snart är maj slut ,

och med det så kommer förhoppningsvis soliga juni in.?

Jag har tyvärr varit dålig på att lägga in mitt schema här på bloggen men jag skall skärpa mig med det.❤

Schema för slutet av maj kommer här :

Fredag 27 maj- lördag 28 maj : 03.30 – 05.30

Lördag 28 maj – söndag 29 maj : 03.30 -05.30

Söndag 29 maj – måndag 30 maj : 03.30 – 05.30

Du kan också skicka mig ett sms ett sk ping från min profil Magdalena nr 224 , jag kommer in så fort jag kan.

Lättast att svara på ett ping direkt är runt 14.00 varje dag.

Annars jobbar jag som vanligt mest natt men jag försöker komma in om du messar mig.

Juni månad kommer handla om vår natur , lite recept och tips på hur vi kan använda oss av vår naturs under som tex örter , andra växter som vi kan göra otroliga saker med. Jag hade också tänkt lite på att skriva lite om midsommar, jag gör ju det varje år men att få återigen lite tips och kuriosa om midsommar är ju inte helt fel.

Jag tänkte också visa hur jag brukar göra en midsommarkrans , och det är ju första gången jag visar er detta.

Kram och massor av kärlek ❤❤❤

Comments Off on Snart är maj slut ,

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️