Blog

Snart är magiska midsommar natten här!

Denna natt är min favorit , varför ?

Jo för just denna natt så kan om man ha tur att möta nattens varelser, de magiska och helande, naturens väsen.

När det börjar bli midnatt så är det ett bra tillfälle att gå ut i skogen om du har skog där du bor. Ta gärna med dig nån utifall att kanske blir rädd av det du möter. Men viktigt att poängtera är att ni båda måste vara öppna och troende på att dessa varelser existerar.

Gå in med öppet sinne och hjärta, passa på att plocka örter/ läkande växter. Andas in magin och ta dess energier och varför inte passa på att bli spådd.

Denna natt är unik och under denna natt så kan man få reda på mer saker om vad som händer i ditt liv nu och vad som komma skall. Magin och korten är så mycket starkare just denna natt så passa på.

Och du ingen av dessa magiska varelser är farliga , du behöver inte vara rädd. Se det som en fantastisk chans och lycka om du kommer se eller känna magin. Inte alla får den chansen men även om du inte ser några magiska väsen så kan jag lova att de ser dig❤️

Spelande älva!
Dansande älvor!
I sagans värld!
Comments Off on Snart är magiska midsommar natten här!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️