Blog

Slutet på januari 2022!

Det har ju inte undkommit någon att vi befinner oss I ett läge som gör att vi mår dåligt. Covid och höga elräkningar är bara en del av detta.

Jag vet att vi kommer att ta oss ur detta elände, det gäller att inte ge upp❤

Det finns ett ljus i den mörka tunneln.

Jag önskar att du och tillsammans ber till änglarna…

Början på denna vecka det är 2 änglar som jag specifikt vill be till…

Opps när jag skulle välja 2 änglar pockar hela raden med änglar…upp och faller ut på soffa och golv…Detta är ett betydelse fullt tecken på att alla änglar vill visa sitt skydd.

Men 2 landade rakt upp och dessa är;

Ängeln Natiel som är en syrenängel , han beskyddar barn , äldre personer men alla kan tillbe honom och åkalla hans uppmärksamhet för trygghet. Tänk att han omfamnar dig varje natt…

Nästa ängel är Yehudiah som är ängeln för att övervinna sorg , hans viskningar är att han skall lindra din smärta över något eller någon i ditt liv som försvunnit. Han har pärlgrå vackra vingar …

Comments Off on Slutet på januari 2022!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️