Blog

Släpp taget

Och låt dig själv ta plats. Ibland fastnar vi vid gamla minnen och önskar oss tillbaka till gamla relationer. En önskan som tar upp en stor del av ditt liv, vilket gör att du inte kommer varken framåt eller bakåt.

Att du känner hopp och tro att det skall bli du och han igen är inte fel ,men att låsa dig vid din expartner och vänta år och år på att det skall bli ni igen utgör en fara för dig själv där du stannar och inte kan låta dig själv leva på dina villkor.

Ibland är det bättre att släppa taget framförallt om din ex skapat nya relationer och gått vidare. Släpp taget…

Visst det är en skrämmande tanke men tänk på allt du missar och att börja om på nytt är enbart positivt. Minnena har du ju fortfarande kvar ,behåll dom men packa ner dom i en låda och öppna den inte igen.

Ibland har jag fått en frågeställning om varför jag inte förstår hur du har det. Jag kan inte veta hur det är att leva som dig ,jag kan känna ditt mående men jag kan aldrig veta exakt hur din situation ser ut.

Men jag har också haft det svårt och varit i ett mörker. Jag har gått igenom skilsmässa, jag har blivit slagen och bedragen , jag har varit ensamstående med en deltids lön , jag har haft skulder och jag har inte kunnat betala min elräkning. Jag har fajtas med ex om vårdnad och tillgångar. Jag har bott i hus och sedan hamnat i en liten lägenhet i ett dåligt område.

Jag hat dragit alla nitlotter som finns ,min barndom orkar jag inte ens ta upp.

Med allt detta bagage som jag har så kan jag berätta att det till slut blir ett ljus i mörkret. Även om det till början bara är en liten strimla så är det ändå nåt otroligt positivt.

Det är bara du själv som kan styra ditt öde och din väg. Det är bara du som kan bestämma och göra dina val. Gör du fel val så är det ingen big deal så länge du kan stå för det. Och inte skylla din olycka på andra.

Släpp taget min vän och låt ljuset leda dig.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️