Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Skytten 2021!

Skytten

Mötet mellan Jupiter och Saturnus precis i slutet av 2020 kommer som en befrielse för dig. Under hela förra året befann sig din styrande planet Jupiter på ett sälle där han inte ville vara, det vill säga i ett tecken där han inte kunde ge uttryck för sin kraft på rätt sätt och Saturnus höll honom hela tiden i schack. Hela året fick du vänta på någon sorts slutgiltig uppgörelse, eller beslut, precis som de två planeterna. Det gick inte att gå vidare innan allt klarades upp, så när de äntligen möttes i december blev det en enorm lättad. Väntan är över och du är redo för en nystart. Den nya era som mötet signalerar har tjugo år på sig att visa sina styrkor, så det är inget du behöver lägga tankekraft på i nuläget. Värt att notera är dock att mötet äger rum i ett lufttecken, vilket ger gott om syre till ditt teckens eldsflammor. De kommande tjugo åren blir helt enkelt mycket enklare för dig än det decennium som just har avslutats. Ta till dig det!

Befriad från Saturnus grepp skyndar Jupiter vidare så fort han kan under 2021 och i en del av himlavalvet som han tycker om. Tillvaron får flyt och andas en optimism och framåtrörelse som du verkligen har saknat. Du känner att du kan åstadkomma bra saker. Det bästa av allt är att det inträffar såväl sol- som månförmörkelser i Skytten i år. Förmörkelser innebär alltid oanade möjligheter och du kan påbörja nya kapitel i livet. De för också med sig saker du aldrig kunnat förutse, sådant du aldrig hade kunnat åstadkomma helt på egen hand. Rena turen, skulle många säga. Men faktum är att förmörkelserna är schemalagda, precis som allt annat i solsystemet – och i år är det din tur. Var redo.

Även i privatlivet finns fullt av fantastiska möjligheter. Om du söker en genuint meningsfull relation, där du kan ge uttryck för helt nya sidor av dig själv och skapa en framtid tillsammans med någon verkligt speciell, så kan det här året mycket väl vara rätt tidpunkt. Det beror återigen på förmörkelserna och de förändringar som uppstår. Du har alltid vetat att om du ska träffa den rätte, måste du vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Den senaste tiden så har ju ingen kunnat resa eller förflytta sig på samma sätt som förut, men nu går det. Det finns några starka romantiska indikationer under mitten av året och i den delen av horoskopkartan som handlar om avlägsna platser – kanske en ny relation som börjar spira på en romantisk plats? Eller är det bara Skytten i dig som förälskar sig i tanken på att kunna resa igen? Kanske både och.

Att ta sig framåt och uppåt rent yrkesmässigt borde inte vara så svårt, men sker det i rätt riktning? Har du valt rätt? I oktober ser du ut att börja tvivla. Om du verkligen tror att du har begått ett misstag så kommer du vidare med hjälp av förmörkelsen i december. Finansiellt får du en sällsynt möjlighet i slutet av året, men det kan hända att du tackar nej. Som alltid finns det andra aspekter än den ekonomiska att ta hänsyn till och det är de som är viktigast för dig.

Comments Off on Skytten 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️