Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Skorpionen 2021!

Skorpionen

Något som är väldigt karaktäristiskt för skorpioner är att göra en sak i det offentliga, och en helt annan när ingen ser. Inte av oärlighet, utan för att du vill hålla vissa delar av livet privat – och så vill du att det ska förbli. Just den splittringen mellan offentligt/privat blir en av nyckelfaktorerna under 2021.

Din styrande planet Mars tillbringar nästan hela året precis ovanför horisonten på din horoskopkarta, alltså där folk kan se dig. Detta brukar innebära massor av hårt arbete, men också framgångar när alla ansträngningar du gjort under flera månader äntligen ger resultat – och profit. Om du inte bara vill vara framgångsrik utan dessutom ha en livsstil som matchar, så är bästa tillfället när Mars befinner sig i högläge. Det ser bra ut och det känns bra – ett fantastiskt utgångsläge som du verkligen förtjänar. Men längre ner i botten av din karta infinner sig nu nya och starka energier.

Saturnus är på besök och kommer stanna de två kommande åren. Saturnus tyngd, inflytande och känsla av mening är något du kan relatera till – hans närvaro i den delen av horoskopkartan betyder att du lägger en helt ny grund för en avlägsen framtid. Du planerar inte bara för året som kommer, utan funderar också på var du vill befinna dig om tio eller till och med tjugo år – även rent geografiskt. Ska du bo i villa eller lägenhet, flytta till en ny stad eller kanske ett nytt land? Framför allt tänker du på dina vänner och din familj, de människor som verkligen betyder något för dig. Det är en diger uppgift, men du måste ha allt detta i åtanke samtidigt som du briljerar i de mer offentliga delarna av livet, vilket kräver mycket energi. I år har du den energin. Om du ändå skulle tröttna senare under året kan du trösta dig med att Mars återvänder till ditt tecken under november och december för att ladda dina batterier.

Under 2021 kan inget stoppa dig. Eftersom du har så mycket annat på gång kan det hända att privatlivet hamnar lite i skymundan i år. Om en befintlig relation redan har känts lite spänd, så kan dispyter som legat dolda under ytan blomma upp i februari och juni. I slutet av året kanske du kan konstatera var förhållandets gränser verkligen går och du gör bäst i att inte testa dem. I maj och början på oktober får du några fina stunder då ni är lyckliga tillsammans med nyväckt tro på en gemensam framtid. Skorpioner som är singlar kan bli involverade i en affär på jobbet – men räcker tiden till? Du kanske har för mycket att göra och helt enkelt är mer intresserad av andra saker.

När Mars befinner så högt upp under en så stor del av året är din karriärmässiga framgång i det närmaste garanterad. Men efter att ha ansträngt dig så hårt för att nå toppen, kan det verka en smula förvånande att du genast vill rusa vidare med nya projekt. Så mycket att göra, så lite tid! Rent ekonomiskt kommer årets förmörkelser ge dig de pengar som behövs att finansiera de stora projekten du är involverad i. Siffrorna kan se oroväckande ut, men du behöver inte oroa dig.

Comments Off on Skorpionen 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️