Astrologi , stjärntecken och kosmos!,  Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Skapade berättelsen

Tiden där nomadfolket var i samklang med naturen. Sovandes under vårt glimrande stjärnhav -himmel och planeterna. Medans tiden gick så upptäckte nomaderna ett visst mönster och en förändring i beteende som gav utslag när himlavalvet rörde och snurrade på sig.

Skillnaden och upptäckten gällde inte bara folket utan också naturen och de djur som de jagade.

Nomaderna ville minnas och berätta för sina avkommor om denna kunskap så då skapade de en berättelse om detta. Varje historia hade något viktigt att berätta och idag kallar vi dessa berättelser för sagor och legender.

Just under denna tid så var den maskulina och den feminina sidan , både i kropp och hjärna i full balans. En sann gemensam styrka.

Vad berodde detta på?

Det finns många olika teser men på den tid då legender skapades så ledde folket i naturen och med naturen. Ett samförstånd i full kontakt där vi genuint följde våra insikter och vår intuition.

Känslan och betraktelsen låg i att vi visste att vi var en del av ett kretslopp och samtidgt delar av det naturens biosystem.

En stark nödvändighet var att med sin inution finna mat , skydd , vatten och en skyddad boplats. Detta var livsviktigt. Idag är vi ju bortskämda att vi nånstans inte använder vår intuition.

Moder Jord var fredlig och vårdades. Alla behövdes i stammen och alla var lika mycket värda. Och det kan jag tycka att vi alla kan skänka en tanke åt.

Comments Off on Skapade berättelsen

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️