Blog

Skam!

Skam är en alldeles för vanlig känsla hos oss , skam kan ibland leda till att vi förlorar oss själva på vägen.

Skam tror jag påbörjas redan i barndomen,  man blir liksom upplärd att alltid vara tyst om saker som sker i våra liv. Har vi problem, eller om vi har upplevt ett trauma eller upplever trauman så skall man behålla det för sig själv. Och mitt i detta så kommer känslor av skam.

Vi behöver bryta denna negativa spiral för att vi skall kunna börja leva igen och känna att vi faktiskt duger och att bli tex fysiskt/psykiskt misshandlad är inte vårt egna fel.

Felet ligger i och hos personen som utför dåliga handlingar. Felet är hos den som agerar felaktigt.

Vi / du måste börja tro på dig själv , och du skall inte skämmas över att du blir dåligt behandlad. Den som skall skämmas är förövaren.

Du är stark och du är inte ensam!

 

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️