Blog,  Spådom

Sist men inte minst , den rosa linjen :

Som är vår ödeslinje. Ödet är nog en av livets mest svåra ögonblick. Ditt öde är faktiskt redan bestämt vid din födsel. Sen tillkommer gener, uppväxt och miljö , skola, arbetsliv som du i viss del kan förändra själv.

Hur läser man av ödeslinjen? Den rosa linjen ?

Om din linje ligger djupt in i din handflata så innebär det att du är starkt knuten och kontrollerad av ditt öde.

Men om din ödeslinje korsar över och går in i din livslinje så innebär det att du kan kontrollera ditt öde.

Om din ödeslinje bryts och ändrar inriktning så kommer ditt liv att variera mycket med en hel del förändringar. Ju mer den ändrar riktning desto mer förändringar kommer du att ha genom livets gång.

Jag måste medge att denna lilla kurs har varit roligt att få lära sig något nytt och jag kommer fortsätta med vissa inlägg som handlar om att spå I händer och jag kanske tom kan få min dotter att vara med på en uppvisning av hennes hand och vad livet kommer att innebära för henne.

Men en sak ni inte får glömma är att : ÖDET KAN DU OCKSÅ SJÄLV STYRA ÖVER!

Genom dina egna val och utifrån ditt egna perspektiv.

??❤

Comments Off on Sist men inte minst , den rosa linjen :

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️