Blog,  Spådom

Seriösa medium!

Tillhör jag seriösa medium?

Ja det kan jag uppriktigt sagt lova dig men du själv måste hitta rätt person för att kunna få en guide genom livets uppgångar och nedgångar. Det finns en mängd olika linjer och en mängd data online som du kan få fram men det svåra är att finna rätt person.

Det svåra är att finna en person som du kan lita på och som du vet inte lurar dig. Detta kommer du att känna om du kontaktar mig för jag spelar inga spel och du kan alltid lita på att jag är rak och ärlig.

Visst vi kanske inte klickar personlighetsmässigt men då har du ändå gett mig en chans och gett dig en chans till att få rätt hjälp. Jag tillhör kategorin seriösa medium och jag gör detta för att få hjälpa dig , jag finner ingen anledning att göra det av någon annan anledning , som tex pengar ,för helt ärligt så är detta inget jag tjänar storkovan på.

Jag har ägnat hela mitt vuxna liv med att hjälpa människor både yrkesmässigt och volontärt och att jag valde att bli en guide inom tarot mm var för att det ligger mig mycket varmt om hjärtat att få hjälpa andra. Kan jag vara ett stöd och en bra vän så är jag det , behöver du trygghet och ärlighet då har du kommit till rätt person.

Hur skall jag kunna bevisa att jag är seriös?

Det är en svår fråga men jag skall försöka svara så gott jag kan…

Jag följer regler utifrån etiska rådet som innebär att jag aldrig spår i död , fertilitet eller sjukdom.

Jag följer mina egna regler där sekretess är viktigt och respekt är viktigt , jag talar aldrig om för någon annan vad vi pratat om. Våra samtal är bara våra samtal ingen annans.

Jag kommer aldrig fråga vart du bor , vad du heter , om du själv inte vill tala om det. Du bestämmer själv vad du vill berätta och hur mycket du vill att jag skall veta om dig och ditt liv.

Jag spelar inga spel och jag utnyttjar inte din sårbarhet och kommer inte lova dig guld och gröna skogar om jag ser nåt annat än bara positiva saker. Jag är alltid ärlig mot dig och jag är alltid ärlig mot mig själv.

Men som sagt så behöver du ta dig tid att finna rätt person och är det inte jag så finns det andra vackra människor på denna linje som är seriösa och duktiga på sin sak. Kan jag inte hjälpa dig tex om det är en fråga om horoskop så brukar jag guida dig till nån av mina underbara kollegor som jag vet är duktiga inom detta specifika område , för vi är trots allt här för dig. Jag är här för dig med tröst , råd , expertis , kärlek och förståelse.

Med all min kärlek så önskar jag dig en underbar skärtorsdag , var rädd om dig vackra fina människa…

Comments Off on Seriösa medium!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️