Blog

September och redan höst

Tycker många men hösten är under att börja med att ändra sitt liv till en positivare och hälsosammare status.

Många vill ju börja sin förändring vid års skiftet men jag tycker att efter en välbehövlig semester är den bästa tiden.

Jag var själv ute på en mental resa till Spanien, började varje morgon med medicinsk yoga och sedan andhämtning och meditation med avslut på dagarna vatten gympa. Detta var otroligt rogivande. Maten var organiserad till frukost, mellanmål, lunch , em kaffe och middag på kvällen. Detta var otroligt gött att faktiskt ha bestämda mat tider. Något man liksom oftast inte har när man är hemma. Det är ju alltid något som kommer emellan som gör att jag iallafall missar att äta.

Jag fick också en lärorik information via olika utflykter bla upp till en dal i Agaete där de hade en sprudlande vattenkälla med xtra mycket järn i. En fantastisk liten familjär kyrka fanns också där man stilla kunde få lite ro och be till änglarna.

Jag önskade trygghet , välmående och god hälsa också i denna kyrka till dig /er. Så du är aldrig bortglömd i mitt hjärta oavsett vart jag än befinner mig.

Kramar och kärlek!

Comments Off on September och redan höst

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️