Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Saturnus!

Saturnus är den stränge men dock rättvisa läraren/ mentorn . Den korrekta och största delen för att fungera som en del av den värld som människan måste lära sig att anpassa sig efter ,mellan vissa himmelska och jordiska lagar.

Saturnus visar det mål t som måste fullföljas för att kunna bygga upp ens karaktär. Denna plikt är den indiska dharman.

Saturnus astrologiska funktion kan också att vara bron mellan det materiella och det högre medvetandet. När de yttersta planeterna upptäcktes i modern tid så passade dessa väl in i det äldre astrologiska systemet faktiskt som ett klockverk . Dessa planeter som står alla för delar av det högre och svårfunna medvetandet.

I en del astrologiska texter sägs Saturnus vara “den store olycksbringaren”. Detta handlar om att Saturnus kan beröva människan de olika områden i livet som har byggts upp på illusioner och falskhet gentemot sig själv. Saturnus ser till att vi får det vi förtjänar. Sk Karma
Nyckelord: ansvar, självdisciplin, mognad, ambition, tid, tidens visdom, mula, bly och lördag.

Gudomar: Saturnus är en mycket gammal latinsk gud. Dess principer förekommer i flera andra äldre religioner.

Livsperiod: människans sjunde ålder är från 68 år till döden. Man lämnar jordiska och materiella ambitioner och förbereder sig på döden. Sedan följer dock återfödelse eller odödlighet.

Människokroppen: skelett, leder, senor, brosk, mjälten och hörseln.

Yrken: kroppsarbetare, byggarbetare, murare, rörmokare, brobyggare, bankirer, börshandlare, bönder och vakter.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️