Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Sanndrömmar!

Jag har sedan jag varit en liten flicka drömt sanndrömmar , dessa drömmar har gett mig en knuff i livet vad som skall hända. Det kan vara obehagligt att drömma om något som kommer att ske ,men du behöver inte känna obehag för det är en form av guide.

Jag drömmer oftast både sanna saker ,det som komma skall i kombination med andra drömmar. Men är det ett varsel så kommer du komma ihåg detta när du vaknat.

Drömmar kan avspegla din verklighet om du drömmer tex om en översvämning eller att du drunknar kan i ditt vakna tillstånd betyda att du oroar dig för din ekonomi eller är överhopad av andras krav.

Drömmer du om att du ringer nån för att lämna ett viktigt meddelande och inte kan göra dig hörd så kan det betyda att du i vaket tillstånd inte kan kommunicera med en närstående. Ställ då frågan till dig själv : vem är det som inte lyssnar?

Tänk dig att du är en dröm detektiv som löser och ger dig information genom dina drömmar en egen dröm guide. En hjälp på vägen till hur du skall hantera ditt liv.

Ibland så drömmer vi alla de fantastiska och ljuvligaste drömmar som finns , där du finner din dröm partner, blir rik , umgås med kungen och drottningen , är på stranden med världens baywatch kropp…

Dessa drömmar är möjligheter för dig att utveckla under vaken tid, visst du kanske inte blir Pamela Anderson men vad gör det , du kan bli lycklig ändå. Men du kanske kan ta en tripp på en sista minut resa och ligga på stranden och ta det lugnt. Eller varför inte sätt dig i en bastu i 60 min för att få avkoppling. Att du behöver komma bort är vad drömmen betyder.

Kaffe med kungen kanske inte blir av men du kan utmärka dig på ditt arbete eller bli befordrad. Detta är vad drömmen talar om, alltså drömma om kungligheter är betydelsen chans till att visa vad du går för på jobbet eller att du kommer att bli befordrad.

Jag kommer att följa upp drömmarnas värld i både fallstudier och förklaringar i denna blogg ett tag nu , det är grymt mycket att skriva om…

Finner du ett intresse i detta så är du mer än välkommen att följa med mig i detta ❤️!

Comments Off on Sanndrömmar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️