Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Reflektion över ljuset !

Innan vi fick glödlampan så var vi beroende av solens ljus , vi fungerande enbart under solens timmar, vilket innebar att man inte kunde göra så mycket mer än att fundera , prata och sedan lägga sig att sova när solen gick ner.

Men idag så har vi glödlampan och det innebär att vi inte lägre anpassar oss efter soltimmarna utan förlägger mycket av vårt liv till kväll och sen kväll /midnatt.

Detta har gjort att vi förlorat många timmar som vi kunnat använda till reflektion.

Hur kan vi göra för att få ordning på denna obalans?

Du kan vänta med att slå på ljuset idag , reflektera över dagen som varit , ensam eller tillsammans med någon och gå till sängs när du känner dig trött.

Skriv ner dina upplevelser ;

Om du har fullt upp med dina barn på kvällen så kan dina barn må bra av att det inte är för ljust i hemmet , de behöver också vila sin hjärna och lugna ner sig , även barn har långa dagar med mycket aktiviteter och liksom du behöver de varva ner. Nu pratar jag inte om att släcka ner hela ditt boende , du kan ha nån lampa tänd , typ en bordslampa. Att släcka ner tv :n , och andra skärmar kan också bidra till ett bättre mående både för dig och dina barn.

Tyvärr har vi inte bara blivit beroende av glödlampan utan vi är beroende av olika skärmar som tv , mobiltelefon , paddan , datorn. Vi är tyvärr idag ständigt uppkopplade , så mitt råd är att dra ner på dessa skärmtider. Börja med 1 timme per dag och sedan öka.

Jag kan lova att du både kommer sova bättre , dina barn kommer att sova bättre och i och med sömn så blir ditt/ ert välbefinnande bättre.

När min dotter var lite och vi kom hem efter dagis och mitt jobb så hade jag alltid nästan varje dag ca 30 min med henne på en lekmatta där jag sjung för henne och gav henne massage. Det finns en rad olika barn massage övningar som man kan göra själv. Tex så gjorde jag massage på hennes mage för hon hade magknip. Bvc brukar ha olika program annars finns det säkert på nätet.

Sång , nedsläckt och massage gjorde hennes sömnrytm bättre och hennes välbefinnande stärktes…

Detta är lite tips , med kärlek från mig …

Comments Off on Reflektion över ljuset !

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️