Blog,  Naturens läkande krafter!

Recept på badolja ritual

Jag kan varmt rekommendera denna hemmagjorda badolja ritual.

Du behöver ;

3 matskedar blad från lavendel blomman och de skall vara torkade. ( Billigast blir det om du har möjlighet att plocka egen lavendel , alt köpa en liten bukett. Plocka av blommorna och lägg dessa på ett fat för att torka.)

En liten glasflaska.

25 droppar lavendel olja

25 droppar cederträ olja

25 droppar frankincense olja

Kokos carrier olja

Lägg de torkade lavendel blommorna i glasflaska. Använd de essentiella oljorna och droppa i de var för sig. Häll kokos oljan över så mycket så den täcker blommorna och de andra oljorna. Sätt på locket och skaka flaskan så allt blir blandat.

Platsen för denna bad ceremoni bör vara avkopplande gör det mysigt med tända ljus , inga lampor , sätt på lite meditations musik ( det finns gratis på vissa appar till mobilen.) Häll upp ett glas vin. Fyll badkaret med vatten och häll i oljorna så mycket som du själv anser.

Lugnet kommer till dig när du ser de vackra blå lila lavendel blommorna och dina sinnen öppnas med hjälp av oljorna.

Sjönk ner i vattnet och säg till dig själv ;

Vatten som detta ge mig intuition och lugn , öppna mina sinnen denna natt. Ge mig insikt för balans och låt mig växa. Visdom och aura som ger mig glöd.  Precis som jag vill så kommer det att ske.

Du kommer känna ett nytt lugn och en helt underbar känsla av avkoppling. Din balans förstärks och du kommer klara ditt liv på ett nytt sätt.❤️

 

 

Comments Off on Recept på badolja ritual

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️