Blog

Rädslan inför det okända

Vi människor, du och jag har ibland en rädsla för allt som är okänt. Vi kan ibland tro det värsta och tro att vi allt som sker som inte man kan ta på är enbart ondt.

Vi kan vara rädda för mörkret i oss själva och mörkret hos andra. Alla förändringar runt omkring oss kan också skapa rädslor.

Tillåt dig att släppa in förändringar i ditt liv, lär känna ditt eget mörker och först då är du mogen att ta in ljuset i ditt liv.

Bege dig ut i det okända , och motsätt dig dina rädslor, då kommer ditt mörker låta dig omfamna ditt ljus. Det ljus som är din väg. När du inte fram till ljuset då tappar du bort din visdom och får inte heller chansen att bli upplyst.

Går vi igenom astrologin så kan man säga att Mars är ditt unga jag med en dos av ett impulsivt maskulint inre.

Venus står också för ditt unga och spirande feminina jag.

Den starka, stränga samhällsfadern är från Saturnus energi.

Medans Jupiter vill att du använder dig själv som chef över ditt inre. En dialog med dig själv regelbundet.

Sol och måne är din jordiska far och mor.

Den som avtäcker dolda delar av dig själv I ditt undermedvetna är Pluto och Eris.

Du behöver alla dessa krafter. Öppna ditt inre och fokusera på det positiva.

Comments Off on Rädslan inför det okända

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️