Meditation / Mindfulness/ Healing you

Praktik i medveten närvaro !

Praktik i medveten närvaro ger oss välbehövlig distans till negativa och destruktiva tankar som kan blockera oss. Om du studerar en tanke som kommer kan du upptäcka hur den tappar sin kraft . Tankarna är inte fakta eller sanningar utan bara inre syner som passerar förbi . Man kan med denna klarhet komma fram till vilka tankar som är sanning och vilka som inte är det , och därifrån gå till handling. Att känna att man inte behöver agera på varje tanke är en början till att lära sig leva med det man har varit – eller är med om – med värdighet istället för dömande . Om man kämpar emot dåliga tankar kommer de bara att växa och lidandet kommer att öka.

Övning !

Gör denna övning för att släppa identifikationen med tankarna . Påbörja din praktik i medveten närvaro , se tidigare inlägg. När negativa tankar kommer försöker du se dom ur ett klokt perspektiv. Känn igen tanken som just bara är en tanke. Påminn dig att du inte är din tanke , inte heller känslan den ger dig ocg att du därför inte heller behöver agera på den . Observera vad som händer i ditt medvetande och i din kropp. Avsluta när du vill genom att andas några djupa suckar , öppna ögonen och vila en stund. Skriv ner eventuella insikter ;

Mantra ; jag … släpper … blockeringar …

Comments Off on Praktik i medveten närvaro !

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️